.

Söker rörmokare till VVS-firma i Södermalm och Vasastan i Stockholm


Är du en VVS-montör som vill arbeta i Stockholm? I så fall bör ni kontakta oss som utför allt från små till stora VVS-uppdrag och behöver nu anställa fler duktiga montörer som kan hjälpa oss med bl.a. badrumsrenoveringar och stambyten. Vi har även ofta behov att anlita duktiga montörer vid större uppdrag. Driver du eget företag och innehar F-skattsedel men behöver fler uppdrag? Hör av dig till oss!

Vi söker för tillfället 2 rörmokare som gärna har erfarenhet av ROT-arbeten och kan arbeta på service-uppdrag. För att söka tjänster så kan ni lämna era uppgifter i formuläret till höger.

Vem vi letar efter

  • Du har gått på VVS-utbildning på gymnasiet eller har motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Du har B-körkort (du får tillgång till service-bil)
  • Du har god vana av service-arbeten och håller humöret uppe då du är vårt ansikte utåt mot våra kunder och leverantörer.
  • Du är fysiskt lagt och kan lyfta tungt upp vid bl.a. lägenhetsrenoveringar.

Vad kommer dina arbetsuppgifter vara

Vi är idag ett rörbolag med 20 anställda som arbetar med alla slags VVS-entreprenader i Stockholm med omnejd. Framförallt arbetar vi med badrumsombyggnationer men som VVS-Montör kommer du ha en väldigt varierande arbetsuppgifter. Bland kommer du installera golvvärme, tätskikt och rörinfodringar.

Information om Anställningen

Område:  Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.
Tjänst: VVS-montör / Rörmokare
Typ av anställning: Tillsvidareanställd / heltid
Övrigt:  Lön enligt kollektivavtal, arbetskläder och skor.
Hemsida: www.vvs-sodermalm.se

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Kontakta oss och berätta vad du skulle kunna bidra med.

    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt

    .