Obligatorisk Ventilationskontroll i Stockholm


Ventilationsinjustering, Rengöring & Rensning av Kanal i Stockholm


Funderar du på att uppgradera ditt ventilationssystem? Vi erbjuder allt du behöver för att din ventilation ska fungera optimalt och ge inomhusluft av hög kvalitet. Vår expertis inom injustering, rengöring och rensning i Stockholm gör att du kan räkna med lägre energiåtgång och mindre ventilationsbuller.

Skräddarsydda lösningar för olika fastighetstyper


Våra tjänster är utformade för att passa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av fastigheter, från små bostäder till stora industrilokaler och lagerhallar. Här följer exempel på vad du kan få hjälp med:

 • Exakt injustering
 • Djuprengöring
 • Effektiv rensning
 • Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

Energieffektivitet och bättre hälsa


Vår ventilationsservice hjälper dig att bidra till en mer hållbar miljö, samtidigt som du förbättrar din inomhusluft. Välfungerande ventilationssystem drar mindre energi och minskar fastighetens uppvärmningskostnader. En annan fördel med renare luft är att risken för astma och allergier minskar. Det blir extra viktigt i lokaler där många personer vistas. Dålig ventilation ger också ökad risk för fukt och mögel.

Kontakta oss idag


Är du redo att förbättra din inomhusmiljö med våra professionella ventilationstjänster? Tveka inte att höra av dig! Våra erfarna tekniker är redo att svara på dina frågor och ge dig den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder kostnadsfria inspektioner och ger dig en gratis offert. Låt oss börja resan mot friskare och renare luft!Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *