Ventilation till BRF & industrier i Stockholm


Industriventilation & luftbehandlingsaggregat i Stockholm


Vi är en professionell VVS-firma med säte i Stockholm som fokuserar på att erbjuda praktiska lösningar inom industriventilation och luftbehandlingsaggregat. Vi installera och monterar ventilation och aggregatlösningar till både verkstäder, lagerhallar, industrilokaler och kommersiella lokaler. Våra luftbehandlingsaggregat kan även användas i större fastighetshus såväl som BRF:er. Vi hjälper framförallt privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er i norrort så som; Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo, Solna, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

Boka ett gratis platsbesök idag


För att vi ska veta vad som blir den bästa lösningen för just dig kan vi behöva komma ut på ett personligt platsbesök. En utbildad och trevlig fackman besöker dig för att titta närmare på fastigheten och förstå era behov och förutsättningar. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert. Du kontaktar oss när du känner dig redo att boka!

Ventilationsfirma med totalentreprenad


Det finns få saker som är lika smidiga som att välja en VVS-firma med totalentreprenad i egen regi. Hos oss hittar du inte bara utbildade och behöriga VVS-montörer, utan här finns även elektriker, snickare, målare och besiktningsmän. På så sätt kan vi erbjuda dig hantverkare inom alla yrkesgrupper och ta hand om ditt projekt från början till slut.Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *