Vatten & Avloppsanläggning i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


VA-arbeten till privatpersoner, BRF:er & kommuner i Stockholm


Bor ni i Stockholm och fått problem med avloppet? Eller har ni köpt en sommarstuga och vill bygga till ett enskilt avlopp? Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande avloppsarbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service i Södermalm och Vasastan i Stockholm med omkrets. Bl.a. har vi hjälpt privatpersoner & kommuner i Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra avlopps-tjänster i Stockholm


 • Installation av enskilda avlopp
 • Grävning vid rörarbeten
 • Renovering av äldre avlopp
 • Stamspolning & avloppsrensning
 • Installation av mini-reningsverk

Enskilda avlopp & minireningsverk i Huvudsta & Bromma


Senaste åren har det blivit populärt för villaägare som ligger i utkanten och saknar anslutning till kommunens avlopp att installera moderna och praktiska enskilda avlopp som renar sig själv genom minireningsverk. Framförallt används detta flitigt i norra Stockholm där flera områden har förbjudit gamla avlopp som inte följer de senaste miljökraven. Vårt företag arbetar endast med avlopp som är godkända av Naturvårdsverket. Då vi är väl förtrogna med arbetet i branschen sedan länge, garanterar en stabil stabilitet och leveranssäkerhet till våra kunder.

Goda referenser finns.

Stamspolning & avlopprensning i Skytteholm & Johannesfred


Har ni fått problem med ert avlopp? I så fall kan det vara dags för en stamspolning. Vi utför avloppsspolning med specialanpassade fordon som fungerar för alla slags stopp som kan upkomma i stammar med bl.a. olje, fett och smutsavskiljning. Bland annat kan vi hjälpa er med slamsugning av slutna tanka, stamspolning av kammarbrunnar & spolning av avlopp & gatuledningar.

Läs gärna mer om våra avloppsrensningar här. 

Kontakta oss för framtida avloppsarbeten redan idag!


Ni är varmt välkomna att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa VA-arbete för en kostnadsfri offert. Lämna era uppgifter i formuläret nedanför för mer information!
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *