Tätskikt till våtrum i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Tätskikt till badrum i Stockholm


Ska ni renovera ert badrum eller annat våtrum så som källaren och tvättstugan? I så fall behöver ni ett redigt tätskikt som skyddar er mot fuktskador och dylikt. Vi har ledande tätskiktsmontörer som har lång erfarenhet av alla slags utmaningar som kan uppkomma vid renoveringar av våtrum. Företaget utgår från Södermalm och Vasastan i Stockholm och arbetar ofta i närområdet; Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med våra tätskiktsmontörer rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Vad vi kan hjälpa täta in i Stockholm


 • Vi lägger tätskiktsfolie vid badrum, dusch, bastu & källare.
 • Tätskikt vid plastgolv.
 • Fuktspärrar, flytspackel, fix och fogmassor i badrum & tvättstuga.
 • Våtrumsskiva som är både yt- och tätskikt.

Auktoriserade tätskiktsmontörer i Huvudsta


Tätskikt är till för att stoppa fukt från att vandra genom golv, väggar och tak som utsätts ofta för fukt. Därför behövs det skickliga montörer då vattenskador kan bli dyra. Våra hantverkare är samtliga auktoriserade genom BKR/PER och efterlämnar därför alltid nöjd-kund-garanti. Företaget följer även rådande kollektivavtal och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet.

Goda referenser finns.

Vad kostar tätskikt för våtrum i Johannesfred?


Vi får alltid förfrågan på hemsidan vad det egentligen kostar att täta in badrummet. Detta kan variera beroende på storleken av badrummet men vanligtvis är materialkostnaden, ROT och kostnaden för hantverkaren cirka 350 kr per kvadratmeter.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för mer ingående priser och hur vi kan just hjälpa er.
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *