Stambyten i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Stambyte till BRF:er & fastighetsägare i Stockholm


Har ni märkt av att det läcker vatten eller bli allt enklare för stopp i avloppen? Detta är vanliga varningstecken på att er fastighet är i behov av ett stambyte. Vi är VVS-företag som specialiserat oss på stambyten & rörläggnings-arbeten vid ombyggnader och renoveringar till fastighetshus & villor i norra Stockholm. Vi arbetar gärna i närområdet Södermalm och Vasastan i Stockholm, så som Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra rörtjänster i Stockholm


 • Stambyten av både nya & äldre fastigheter
 • Rörinfodringar av gamla rör
 • Relining av gamla ledningar
 • Mindre rörbyten

Vad är skillnanden på stambyte, rörinfodring & relining


Ett stambyte är i klassisk bemening när man byter ut alla rör och kassetter i fastigheten. Det brukas göras var 30-50 år beroende på fastighet och har därför en lång livslängd. Det är däremot en kostsam affär som också kan vara tidskrävande för ala boende då de kan behöva använda utomhus toaletter och liknande medan renoveringen sker. Istället kan man idag göra en relining eller rörinfodring som återanvänder de befintliga rören genom att täcka in dom med nya vilket är både billigare och går snabbare.

Hur mycket kostar ett rörbyte?


Ett rörbyte oavsett metod kommer alltid bli kostsam så därför är det bra att hela föreningen är med på kostnaden. Det spelar också roll hur många lägenheter ni ska renovera och hur stor skadan är. Men vi brukar räkna på att det blir ungefär 250 000 kr per lägenhet.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss så kan vi komma förbi på en besiktning och se över priser och hur vi kan hjälpa er. Lämna era uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi!

Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *