Renovera tvättstuga till BRF i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & SolnaTvättstugerenoveringar i Stockholm


Är ni en bostadsrättsförening som vill renovera er befintliga tvättstuga? Eller är ni en villaägare som vill ha en modern och praktiskt tvättstuga som ökar värdigheten på er fastighet? I så fall rekommenderar vi att ni kontaktar våra rörmokare hos vi som har över 20 års erfarenhet av tvättstugerenoveringar till BRF:er & fastighetsägare i norra Stockholm. Vi jobbar framförallt i kringliggande förorter från Sumpan så som; Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra tvättstugetjänster i Stockholm


 • Renovering & ombyggnation av äldre tvättstuga.
 • Tätskikt för tvättstuga & övriga våtrum.
 • Rör & stambyten i tvättstuga.
 • Utbyte och forsling av tvättskåp, tvättmaskin m.m.
 • Reparation av tvättmaskin.

Vad kostar det att renovera tvättstugan?


En fråga vi ofta får på hemsidan är vad det egentligen kostar att bygga om en tvättstuga? Det kan vara svårt att sätta ett exakt pris då det varierar på hur stor tvättstugan är, vilket material ni väljer och vilken firma. Men av våra erfarenhet brukar man sätta ett pris på ungefär 300 kr per kvadratmeter för hantverkaren och sedan 100 kr per kvadratmeter för materialet.

Goda referenser finns.

Säkra trygghetsavtal för bostadsrättsföreningar i Solna & Spånga


Vi erbjuder våra kunder trygghetsavtal för bostadsrättsföreningar som vill känna sig säkra att allt fungerar som det ska. I våra avtal kommer vi förbi årligen för en inspektion och ser över alla maskiner, spolar era avlopp och tar bort avskiljningar. Sedan vid behov kan ni ringa oss så kommer vi förbi och rättar till problemet.

För mera information kring våra trygghetsavtal eller tvättstugerenoveringar så rekommenderar vi att ni tar kontakt med våra projektledare i formuläret nedanför så hör vi av oss!
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *