Kakelsättning till badrum & kök i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Plattsättning, kakel & klinker i Stockholm


Om ni har funderat på att renovera ert badrum eller kök så behöver ni en duktig plattsättare. Vi är ett komplett VVS-företag som specialiserat oss på kakelsättning till badrum- och köksrenoveringar i norra Stockholm. Vi har genom åren hjälpt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag i Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby & Huvudsta.

För att komma i kontakt med våra plattsättare så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra kakel-tjänster i Stockholm


Våra VVS-montörers specialitet är kakel & klinker. Det finns ett stort utbud av detta material och därför är det viktigt att välja rätt från början. Vi jobbar bl.a. med:

 • Kakel
 • Klinker
 • Mosaik
 • Glasyr på kakel och klinker
 • Glasplattor
 • Natursten

Badrum- & köksrenoveringar i Huvudsta & Barkaby


Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten till att bli en av Stockholms vassaste badrum- och köksexperter när det kommer till renovering. Läs gärna mer om våra badrumstjänster för mer ingående information här. 

Goda referenser finns.

Auktoriserade för våtrumsrenoveringar i Johannesfred & Solna


Vi är auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten som rörmokare och heta arbeten. Vi är även stolta över att ingå i Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening (PER) samt BBV vilket ger oss full behörighet med renovera alla slags våtrum. Det ger oss även möjlighet att erbjuda våra kunder 5 års nöjd-garanti om ni upptäcker något fel.

Använd ROT-avdraget vid mosaiksättning


En vanlig fråga vi får på kontoret är om det går att använda ROT-avdraget vid kakelsättning. Detta går att ansöka så länge det är en privatperson och du äger lägenheten eller villan som en bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa badrum- & köksrenovering!
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *