Obligatorisk Ventilationskontroll i Stockholm


OVK Besiktning & Åtgärder i Stockholm


Anlita oss för din BRF:s OVK-besiktning i Stockholm idag och få svart på vitt hur ventilationen fungerar i fastigheterna. Vi kan också anlitas på totalentreprenad vid nybyggen. Vi tar då hjälp av andra byggfirmor som delar våra värderingar kring kvalitet, säkerhet och kundbemötande. 

Vi assisterar med både förebyggande och akuta lösningar till BRF & Fastighetsägare


Med vårt ventilationsföretag vid din sida har du alltid hjälpen nära till hans. Våra servicebilar åker regelbundet ut och hjälper kunder med både små och stora problem, om det så gäller underhåll eller akuta åtgärder. Vi har tidigare arbetar i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo, Solna, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.


Om dina eller era fastigheter omfattas av kravet om OVK, och det trots det inte utförs regelbunden besiktning, kan du som ägare tilldelas vite. Därför är det enklast och säkrast att följa de direktiv och regelverk som finns och låta vår professionella ventilationsfirma göra en besiktning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur besiktningen går till eller något annat.

Gratis offert för din OVK-besiktning


Oavsett om du är fastighetsägare eller medlem i BRF, ger vi prisförslag helt gratis. Jämför gärna våra lösningar med andra företag och ta del av våra referenser. Vi är ett välrenommerat VVS-företag som kan alla typer av ventilationssystem, till exempel FTX-, FT-, F-, S-ventilation.Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *