Köksrenoveringar i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Renovera ditt kök i Stockholm


Har ni senaste tiden funderat på att fräscha upp köket och bli senaste snackisen i grannkvarteret? I så fall bör ni kontakta oss som är en lokal VVS- & Byggfirma från Södermalm och Vasastan i Stockholm som är specialister inom plattsättning, rörbyten och snickeri vid köksrenoveringar. Vi hjälper framförallt privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er i norrort så som; Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo, Solna, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra kökstjänster i Stockholm


 • Nybyggnation av kök i samband med lägenhet- & villarenoveringar.
 • Ombyggnation av gamla kök till praktiska & moderna lyxkök.
 • Installation av blandare från ett stort urval av leverantörer.
 • Skräddarsydda & snickare köksluckor som målas efter valfri färg.
 • Plattsättning, kakel, klinker & mosaik.
 • Golvvärme för köket.

Praktiska & moderna köksrenoverigar i Huvudsta & Solna


Företaget är väl förtrogna med köksrenoveringar och har renoverat över 50 praktiska och moderna kök senaste åren. Då vi är väl erfarna med arbetet så kan vi garantera att samtliga av våra kök är utrustade med det senaste och mest kvalitativa produkterna.

Vi har goda referenser.

Höj-och-sänkbara kök för bostadsanpassningar i Spånga & Skytteholm


Vi är stolta över att kunna hjälper med funktionsnedsättning eller andra behov. Detta görs genom specialanpassade höj-och-sänkbara kök som kan lyftas eller sänkas efter personer som använder köket. Dessa passar framförallt i bostäder där man vill ha alternativet för alla boende ska kunna laga mat och känna sig bekväma i sitt eget hem.

Använd ROT-avdraget vid köksbyten


Vi får vanligtvis frågan om det går att nyttja ROT-avdraget vid köksbyten. Detta går så länge du är en privatperson som äger huset eller lägenheten som en bostadsrätt. Läs gärna mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa köksprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret nedanför så ser vi över hur vi kan hjälpa dig!
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *