Installation av Fettavskiljare i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Installation av fettavskiljare i restaurang & storkök på Södermalm i Stockholm


Är du ägare till ett företag som arbetar med livsmedelshantering? Då kan en fettavskiljare vara en mycket viktig och användbar lösning för din verksamhet. Både bagerier, konditorier, caféer och cateringföretag i Stockholm bör installera en fettavskiljare för att minska risken för problem med avloppen. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med installation i restaurang och storkök på Södermalm och runt om i omnejden såsom Skanstull, Hornstull, Gamla Stan, Långholmen, Stockholm.

Minska risken för stopp i avloppen


Att få stopp i avloppet kan vara förödande för den som driver en verksamhet med livsmedel i fokus. Vår VVs-firma har många års erfarenhet av att installera, serva och tömma fettavskiljare för att du ska få en så enkel vardag som möjligt. Förutom restaurang, bagerier och café kan lösningen också lämpa sig för gatukök, livsmedelsbutiker, storkök, förskolor, pizzerior, salladsbarer och slakterier.

Kontakta oss för en gratis offert


Vill du veta mer om våra smidiga lösningar eller vill du boka in en duktig entreprenör som hjälper dig med installationen? Hos oss får du alltid professionell service och kostnadsfria offerter och platsbesök. Vi erbjuder totalentreprenad där vi servar, besiktigar och installerar allt från fettavskiljare till kombitank eller sluten matavfallshink. Naturligtvis erbjuder vi även tömning av din fettavskiljare.


Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *