Gasinstallationer till industrier, restauranger & lägenheter i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Gasinstallationer i Stockholm


Har ni funderat på att följa den senaste trenden och installera gas till er bostad eller restaurang? Gas är något som vi människor har använt flitigt senaste hundra åren men som tappade sin popularitet med elektricitet. Men idag har vi återupptäckt gas då det både är bra för miljön och gör all matlagning mycket roligare. Vi har specialiserat oss på allt inom gasinstallation vid nyproduktion, ombyggnader & service i Södermalm och Vasastan i Stockholm med omkrets. Bl.a. arbetar vi Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Gasinstallationer till villa, lägenhet & hus i Skytteholm & Alvik


Framförallt har det blivit populärt för villa- & husägare att installera en gasolspis som har direkt reglering upphettning i samband med matlagning. Framförallt är det populärt i bostäder så som sommarstugor eller landställen som ligger i utkanten och man kan istället lita på sin förbrukning genom gasolbehållare.

Gasinstallationer till restauranger i Huvudsta & Spånga


Är ni en restaurang som genomgår en renovering och vill passa på att installera gasol till sina kök som så många andra av era branschkollegor gör? Då kan vi hjälpa er med alla tillstånd som ska sökas samt installation av gasolen. Vi kan även hjälpa er renovera ert kök så att allt fräschas upp i samma veva.

Auktoriserade gasinstallatörer i Johannesfred


Vi är auktoriserade Gasinstallatörer enligt ISO/IEC 17020:2012 vilket betyder att våra installationer sker enligt europeiska och internationella standarder. Våra montörer innehar även specialkompetenser inom oljebrännare och värmepumpar.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa renovering- eller ombyggnation! Lämna era uppgifter i formuläret nedanför!
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *