Byta Värmecentral till BRF i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Installation av värmecentraler i Stockholm


Behöver ni en ny värmcentral för fjärrvärmen? Eller behöver ni byta ut er värmeväxlare och styrsystem? Vi är ett komplett VVS-företag som specialiserat oss på att hjälpa bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner med allt inom fjärrvärme i norra Stockholm med omnejd. Företaget utgår från Södermalm och Vasastan i Stockholm och arbetar gärna i närområdet, så som Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta. Goda referenser finns.

För att komma i kontakt med våra VVS-tekniker så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra fjärrvärme-tjänster i Stockholm


Vi hjälper våra kunder med alla slags fjärrvärme-tjänster. Bland annat:

 • Nya värmcentraler för fjärrvärm.
 • Nya värmeväxlare.
 • Nya styrsystem.
 • Service, underhåll & installation.
 • Borttagning av gammal enhet.

Spar energi till BRF:en i Huvudsta


Det är framförallt viktigt att byta fjärrvärmecentral med jämna mellanrum då det hjälper föreningens energiförbrukning, då nya enheter tar mindre energi i drift.  Ett vanligt varningstecken om ni misstänker att det är dags för ett utbyte så se över er energiförbrukning under vintern och om den är högre än vanligt så vet ni.

Fjärrvärmecentral för villor i Johannesfred & Solna


Vi hjälper även villaägare med fjärrvärmecentraler som är en utmärkt lösning för ett välfungerande och automatiskt värmeklimat. Då vi är väl förtrogna med arbetet i branschen sedan länge så kan vi efterlämna en trygghetsgaranti på 10 år om er enhet börjar strula.

Kontakta svensk rörinstallation av för en kostnadsfri offert


Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i era fjärrvärmefrågor. Självfallet är alla förfrågningar kostnadsfria.
Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *