Byta Undercentral & Värmeväxlare i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Vi byter Värmeväxlare i Stockholm


Är du en villaägare eller äger du någon annan typ av fastighet vars värmeväxlare behöver bytas ut? Vi är ett byggföretag som hjälpt kunder med detta i bland annat Bromma, Hässelby och Vallentuna. Du får full garanti på arbetet vi utför och kan lita på att det utförs enligt konstens alla regler.

Behöver du byta Värmeväxlare?


Vi hjälper till med att byta ut din värmeväxlare och att ansluta den till värmeväxlarnätet. Varför byta ut din gamla värmeväxlare? För att modernare varianter ofta både tar mindre plats samtidigt som inomhustemperaturen blir jämnare och mer kostnadseffektiv. Man brukar normalt uppskatta att en värmeväxlare behöver bytas ut efter ungefär 20 års användning.

Byte av värmeväxlare med ROT-avdraget


Kostnaden för ett byte av värmeväxlare i din bostad ger dig möjligheten att använda ROT-avdraget för att sänka priset. Du hittar mer information om detta hos Skatteverket. Vi hjälper dig med pappersarbetet om du kan använda avdraget.

Hör av dig – vi ger dig ett gratis kostnadsförslag


Om du behöver hjälp med att byta undercentral i orter som exempelvis Åkersberga, Upplands Väsby eller Sigtuna kan du kontakta oss. Vi tar fram en kostnadsfri offert åt dig som du får utan att du förbinder dig till något.

Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *