Värmepumpar till fastigheter i Södermalm och Vasastan i Stockholm, Bromma, Duvbo & Solna


Installation av värmepumpar i Stockholm


Har ni funderat på att förbättra er energiförhållning och samtidigt göra ert för miljön? I sådana fall kan det vara värt att fundera på värmepumpar som senaste 30 åren både blivit betydligt effektivare och hållbarare. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare och BRF:er med både elektriska & luftburna värmepumpsinstallationer i norra Stockholm. Bland annat har vi hjälper kunder i Bromma, Duvbo, Solna, Kista, Spånga, Barkaby, Skytteholm, Johannesfred, Alvik & Huvudsta.

För att komma i kontakt med våra montörer så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert, så hör vi av oss!

Våra värmepumpsinstallationer i Stockholm


 • Luftvärmepumpar
 • Bergvärmepumpar
 • Luft-vattenvärmepumpar
 • Jordvärmepumpar

Hur fungerar bergvärmepumpar?


Värmepumpar fungerar enkelt sagt genom att man överför kall luft till varm luft genom att man ändrar kokpunkten i maskinen. När värmepumpar kom till marknaden för ungefär 60 år sen så visade sig vara mindre effektiva och i vissa fall bli dyrare då de behövde ständigt underhåll. Idag har de blivit utvecklade för att klara sig utan underhåll och endast var tionde år rekommenderar vi att man ska ha en besiktning.

Vad kostar det att installera luftvärmepumpar?


En vanlig fråga vi får på hemsidan är vad det egentligen kostar att installera värmepumpar. Detta kan variera kraft beroende på vilken metod ni väljer och hur er tomt. Exempelvis för vissa tomtägare ligger bergvärmen endast 30 meter ner och då blir borrningen betydligt billigare än någon som tar 50 meter. Det billigaste alternativet är luftvärmepumpar som kan kosta cirka 15 0000 kr medan bergvärme kan kosta upp till 70 000 kr. Men generellt kan man säga att alla värmepumpar i slutändan blir en investering som ökar värdet för din fastighet.

Använd ROT-avdraget vid installation av värmepumpar


Som privatperson kan du faktiskt nyttja ROT-Avdraget om du väljer att installera luftvärme till er fastighet. Så länge renoveringen ligger under 50.000 kr och det är er bostadsrätt kan du spara in nästan 30% av installationen. Läs gärna mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa värmepumpsinstallation!Kontakta våra rörmokare för en kostnadsfri Offert vid nästa renovering- eller ombyggnation!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *